X
^
Sivustomme käytää runsaasti JavaScript-ohjelmointikieltä sivuston interaktiivisuuden lisäämiseksi. Selaimessasi ei ole JavaScript-tuki päällä, joten sivustomme ei toimi oikein. Suosittelemme, että kytket tuen päälle selaimesi asetuksista.
Paketti

Paketti: Muut palvelut

Meiltä löytyy kotisivujen lisäksi muitakin palveluta. Näiden palveluiden hinnat löydät tätä kautta.
Verkkopohjaiset järjestelmät

Teemme verkkopohjaisia järjestelmiä kokonaisvaltaisena toteutuksena. Järjestelmät voivat olla irrallisia tai sulautettuna sivustoon(edellyttää meidän tekemää sivustoa).
Verkkopohjaiset järjestelmät ovat laajuudeltaan hyvin eritasoisia.

Hinta: Alkaen 200€


Mobiilisivut

Mobiilisivut ovat erilliset mobiilikäyttäjille suunnatut versiot kotisivuista. Toteuttamamme kotisivut ovat aina responsiiviset ja näin ollen mobiiliystävälliset. Mikäli tämä ei riitä tai halutaan tarjota mobiili käyttäjille tieto eri muodossa, tulee kyseeseen mobiilisivujen luominen.

Hinta: Alkaen 500€Graafinen suunnittelu

Suunnittelemme tyylikkäät ja edustavat logot yrityksesi tarpeeseen. Voimme myös toteuttaa käyntikortteja, esitteitä ja muita painotuotteita. Useimmat tuotteistamme suunnitellaan vektorigrafiikkana.

Logot: Alkaen 100€ (kotisivujen yhteydessä alkaen 50€)
Käyntikortit: Alkaen 70€
Esitteet: Alkaen 120€
Muut: TapauskohtaisestiVerkkosivujen sisällön päivitys

Jo olemassa olevatkin sivut kaipaavat päivitystä, pieniä muutoksia ja uutta sisältöä. Meidän kauttamme saat nämäkin asiat tarvittaessa hoidettua. Nämä työt ovat yleensä tunti laskutuksella.

Hinta: 30€/h
<
Niko
x
Chat ei ole auki
Chat ei ole juuri nyt avoinna. Jätä viesti alla olevalla lomakkeella, otan sinuun yhteyttä.