X
^
Sivustomme käytää runsaasti JavaScript-ohjelmointikieltä sivuston interaktiivisuuden lisäämiseksi. Selaimessasi ei ole JavaScript-tuki päällä, joten sivustomme ei toimi oikein. Suosittelemme, että kytket tuen päälle selaimesi asetuksista.
Kotisivut

Palvelumme: Kotisivut

Suunnittelemme yksilölliset kotisivut yhdessä asiakkaan kanssa. Kotisivut toteutetaan suunnitelman mukaan laadusta tinkimättä. Kotisivut tehdään aina responsiivisiksi, eli kaikille laitteille skaalatuviksi.
Kotisivujen merkitys

Kotisivujen merkitys on jo pitkään ollut jyrkässä kasvussa. Tänä päivänä jo yli 70% suomalaisista kuluttajista etsii ja vertailee yrityksiä ja niiden tarjoamia palveluita ja tuotteita netissä, eli kotisivujen kautta - yli 70% prosenttia asiakkaistasi siis odottaa sinua netin äärellä. Internettistä on mahdollista tavoitaa yli 3,8 miljoonaa ihmistä - tähän joukkoon mahtuu paljon potenttiaalisia asiakkaitasi.


Etusivun merkitys

Etusivun merkitys on valtaisa, se on yrityksesi etuovi. Jos yrityksesi etuovi on ränsistynyt, harva potentiaalisista asiakkaistasi käy sisään, samoin käy kotisivujesikin suhteen; jos kotisivujesi etusivu on huono, tai surkea(kuten suurimalla osalla suomalaisita yrityksistä), potentiaalinen asiakkaasi poistuu välittömästi sivustolta, vaikka muu sivusto ja sisältö olisikin loistava.

Mitä etusivulta sitten vaaditaan?
  1. Selkeyttä, etusivu ei saa olla epäselvä eikä täynnä sisältöä
  2. Lyhyt, iskevä ja myyvä kuvaus pääasiallisesta tuottesta, palvelusta tai tavoitteesta, EI YRITYKSESTÄ!(ellet ole myymässä yritystäsi). Kuvauksen on tarkoitus houkutella kävijä itsellesi asiakkaaksi, tai vähintäänkin jäämään pitemmäksi aikaa sivulle.
  3. Mahdollinen kehotus tehdä jotain, joka tarkoittaa sivulle jäämistä, esim. "Tutustu palveluihimme" tai "Lue lisää"
  4. Logo tai muu yrityksen tunnusmerkki. HUOM! Tämä on ainut asia mitä yrityksestäsi on etusivulla!
  5. Navigointi. Käyttäjä olettaa löytävänsä etusivulta navigaatiopalkin, jonka avulla hän löytää tarvittavan sivustolta. Navigointipalkin tulee olla selkeä ja yksinkertainen, ja sisältää tärkeimmät navigointi linkit, ei välttämättä kaikkia.


Tehdessämme kotisivuja panostamme erityisesti etusivuun, sen erittäin tärkeän aseman johdosta.


Responsiivisuus

Viime aikoina mobiililaitteiden, kuten älypuhelimet ja tabletit, määrä ja käyttö interentin selailuun on kasvanut räjähdysmäisesti. Mobiililaitteilla on hyvin monen kokoisia näyttöjä, joihin verkkosivujen halutaan sovittuvan, tätä on responsiivisuus. Suomalaisten yritysten kotisivuista vain murto-osa ovat responsiivisia. Responsiivisyys lisää huomattavasti sivujen käyttömukavuutta ja parantaa mahdollisuuksia selata niitä, lisäten näin potentiaalisten asiakkaden jäämistä sivuille.

Toteutamme kotisivut aina responsiivisiksi.


Hakukoneoptimointi

Todella suuri osa (n. 50%) kotisivujen kävijöistä tulee hakukoneiden kautta, pääosin Google-hakukoneen kautta(yli 90% Suomessa ja yli 70% maailmalla) - niin myös monet potentiaaliset asiakkaasi. Kun ihminen tekee haun hakukoneella, saa hän monta sivullista tuloksia, mutta käyttää hyvin suurella todennäköisyydellä vain ensimmäisen sivun tuloksia, ja vieläpä 5 ensimmäistä. Ensimmäisen sivulle on siis päästävä tärkeimmillä hakusanoilla, mikäli aikoo hakukoneiden kautta saada asiakkaita, eikä tähän tavoitteeseen ole mahdollista päästä ilman hyvää hakukoneoptimointia. Ei riitä, että sivu on hakukone ystävällinen, pitää myös sisällön sitä olla.

Me teemme kaikille tekemillemme sivuille hakukoneoptimoinnin ja autamme tarvittaessa sisällön hakukoneoptimoinnissa. Teemme hakukoneoptimoinnin nimenomaan Googlen näkökulmasta, sillä sen osuus hauista on niin valtaisa. Vaikka hakukoneoptimointi tehdäänkin Googlen näkökulmasta, toimii se kaikilla yleisillä hakukoneilla, pieniä vivahteita lukuunottamatta.


Sivujen ja sisällön vanheneminen

On yleisesti luultua että, kun sivut ovat tehdyt ja julkastu, ne palvelevat netissä hamaan tulevaisuuteen asti. Näin ei ole! Sivujen ajatasaisuus vaikuttaa suuresti siihen, miten hyvin kävijä viihtyy sivulla, ja kuinka todennäköisesti siitä tulee asiakkaasi - tilaisitko yritykseltä jotain, joka mainostaa 1998 valmistettua pölynimuria uutuutena? Jos sivujen sisältö ei ole ajantasalla, eivät sivutkaan ole ajatasalla.  Sivujen sisältö on siis syytä pitää hyvin ajantasalla.

Pelkkä sisällön ajantasaisuus ei riitä, vaan sivuston ulkoasukin on syytä pitää ajantasalla. Tänä päivänä kaksi vuotta vanha älypuhelin on jo aikansa nähnyt, kotisivujen kohdalla aletaan olemaan samoissa ikäluokissa. Viisi vuotta vanhat sivut ovat jo menneet hyvinkin ohi ajastaan.


Haluatko hyvät ja myyvät kotisivut? 
Ota yhteyttä!
<
Niko
x
Chat ei ole auki
Chat ei ole juuri nyt avoinna. Jätä viesti alla olevalla lomakkeella, otan sinuun yhteyttä.