X
^
Sivustomme käytää runsaasti JavaScript-ohjelmointikieltä sivuston interaktiivisuuden lisäämiseksi. Selaimessasi ei ole JavaScript-tuki päällä, joten sivustomme ei toimi oikein. Suosittelemme, että kytket tuen päälle selaimesi asetuksista.
Verkkopohjaiset järjestelmät

Palvelumme: Verkkopohjaiset järjestelmät

Teemme verkkopohjaisia järjestelmiä kokonaisvaltaisena toteutuksena. Järjestelmät voivat olla irrallisia tai sulautettuna sivustoon(edellyttää meidän tekemää sivustoa).
Verkkopohjaisten järjestelmien tarve

Yhä lisääntyvissä määrin yrityksillä tulee tarve saada työkalunsa ja ohjelmansa ajasta, paikasta, laitteesta ja käyttäjien määrästä riippumattomiksi. Tähän ongelmaan, ainoana maailmassa, antaa toimivan ratkaisun verkkopohjaiset järjestelmät. Verkkopohjaiset järjestelmät lisäävät yrityksen joustavuutta ja tehokkuutta. Hyvin suunniteltu ja toteutettu järjestelmä voi tehdä jopa 50% työstäsi, etenkin niistä töistä, mistä palkkaa ei tule. Näin ollen voit ottaa enemmän töitä( = enemmän rahaa) ja enemmän lomaa.


Verkkopohjaisten järjestelmien edut

Verkkopohjaisten järjestelmien edut tavallisiin työpöytä järjestelmiin ovat suuret ja merkittävät. Merkittävimmät edut ovat:
  1. Aika ja paikka riippumattomuus
  2. Laite riippumattomuus
  3. Riippumaton käyttäjien määrästä
  4. Käyttäjien toimien helppo ja tehokas kontrollointi ja hallinta
  5. Päivitettävyys - järjestelmäpäivitys asennetaan kerran ja se on kaikilla käytössä. Ei enään satoja, pahimmillaan jopa tuhansia, päätelaitteita, johon se pitäisi erikseen asentaa.
  6. Toimien, etenkin tuottamattomien, automatisointi
  7. Tietojen menetys mahdollisuus on pienempi
  8. Tietoturva parempiTietoturva


Monella on kuvitelma, että kun järjestelmät ja tieto on omalla koneella tai työasemalla, on ne paremmin turvassa tietomurroilta, kuin verkossa olevat. Näin ei kuitenkeaan ole. Omalla koneella olevaan tietoon pääsevät vapaasti käsiksi kaikki koneelle tulevat haittaohjelmat, virukset ja jopa internet selainten lisäosat. Nämä tietoturva-aukot ovat valtaisia riskejä, joita maailmalla ei riittävästi kuuluteta. Ne voivat esimerkiksi varastaa tiedon ja poistaa sen koneeltasi sen jälkeen, jolloin tieto on tietomurtajilla, mutta ei sinulla.


Verkkopohjaiset järjestelmät sijaitsevat verkkopalvelimilla, joissa yleensä on käyttöjärjestelmänä Linux-pohjainen avoimen lähdekoodin käyttöjärjestelmä. Toisin kuin voisi luulla, avoin lähdekoodi tappaa tehokkaasti haittaohjelmia, viruksia ja etenkin tietoturva-aukkoja, näin ollen Linux on käyttöjärjestelmänä turvallisempi kuin Windows. Verkkopalvelimissa on yleensä kiintolevytila hajautettu useaan paikkaan eri puolille Suomea tai maailmaa, jotta tiedon tuhoutuminen voidaan estää. Varmuuskopioita verkkopalvelimista otetaan hyvin usein, ja niitäkin säilytetään hajaututetusti, jolloin yhden katoaminen ei kaikkea kadota.


Verkkopalvelimeen käsiksi pääsy on erittäin hankalaa ilman pääkäyttäjän tunnuksia. Paras mahdollisuus on päästä käsiksi palvelimella pyöriviin järjestelmiin. Oikein toteutetuilla järjestelmillä tämäkin riski saadaan minimoitua, jolloin suurimmaksi riskiksi jää käyttäjän huolimattomuus.


Verkkopohjaisten järjestelmien tietoturva oikein toteutettuina on siis parempi kuin paikallisesti koneella olevien järjestelmien.Järjestelmien laajuus


Verkkopohjaisia järjestelmiä on mahdollista tehdä siinä laajuudessa, kun on tarve. Järjestelmä voi olla hyvinkin pieni, mutta mitä laajemmaksi järjestelmä kasvaa, sen tehokkaammaksi ja tuotavammaksi se työsi tekee. Järjestelmiä voidaan tehdä myös monina pieninä irrallisina työkaluina, mutta isommat yhtenäiset kokonaisuudet tehostavat työtäsi paljon enemmän.Tarvitsetko verkkopohjaisen järjestelmän?
Ota yhteyttä!
<
Niko
x
Chat ei ole auki
Chat ei ole juuri nyt avoinna. Jätä viesti alla olevalla lomakkeella, otan sinuun yhteyttä.