X
^
Sivustomme käytää runsaasti JavaScript-ohjelmointikieltä sivuston interaktiivisuuden lisäämiseksi. Selaimessasi ei ole JavaScript-tuki päällä, joten sivustomme ei toimi oikein. Suosittelemme, että kytket tuen päälle selaimesi asetuksista.
Referenssi

Referenssimme: AjopäiväkirjaEteläniemi A & E Oy:n ajopäiväkirja, tehty vuonna 2016.
Eteläniemi A & E Oy:n ajopäiväkirja, tehty vuonna 2016.


Teimme Eteläniemi A & E Oy:lle ajopäiväkirjan keväällä 2016. Järjestelmän on tarkoitus helpottaa ajojen ylläpitoa. Järjestelmässä on seuraavia toiminnallisuuksia:

  • Ajojen hallinta
  • Vanhojen ajojen hallinta
  • Laskee kilometrikoravaukset
  • Laskutettavien hallinta
  • Ajopäiväkirjan tulostus järkevässä muodossa


Järjestelmä on tehty pääosin JavaScriptillä toiminnan joustavuuden takia. Taustaprosesseihin on käytetty PHP-ohjelmointikieltä. Ulkoasusta vastaa HTML-merkkauskieli ja CSS-tyyliohjeet. Värimaailma ja rakenne ovat yhteneväiset muiden Eteläniemi A & E Oy:n järjestelmien ja sivujen kanssa.


Ajopäiväkirjan jatkokehitys on aloitettu. Järjestelmä on tarkoitus kytkeä yhteen Asiakas- ja resurssienhallinta järjestelmän kanssa, jolloin laskutustiedot ja laskutettavien hallinta saadaan siirrettyä automaattisesti asiakkaalle. Järjestelmään on myös tarkoitus lisätä ominaisuus, jolla ajo voidaan lisätä reaaliajassa järjestelmään.

<
Niko
x
Chat ei ole auki
Chat ei ole juuri nyt avoinna. Jätä viesti alla olevalla lomakkeella, otan sinuun yhteyttä.