X
^
Sivustomme käytää runsaasti JavaScript-ohjelmointikieltä sivuston interaktiivisuuden lisäämiseksi. Selaimessasi ei ole JavaScript-tuki päällä, joten sivustomme ei toimi oikein. Suosittelemme, että kytket tuen päälle selaimesi asetuksista.
Referenssi

Referenssimme: Eteläniemi A & E OyEteläniemi A & E Oy:n kotisivut, toteutettu vuonna 2016.
Eteläniemi A & E Oy:n kotisivut, toteutettu vuonna 2016.


Eteläniemi A & E Oy:lle teimme uudet kotisivut 2016 alkuvuodesta. Sivujen kohde käyttäjiä ovat tieosakkaat, tieisännöitsijät, urakotsijat ja viranomaiset. Nämä uudet sivut toteutettiin samaan aikaan, kun toteutimme laajan asiakas- ja resurssienhallinta järjestelmän kyseisen yrityksen käyttöön. Kotisivujen ja järjestelmän teoin yhteydessä yrityksen visuaalinen ilme tehtiin kokonaan uusiksi.

Asiakas- ja resurssienhallinta järjestelmässä on tieosakkaille julkisia tiedostoja ja tietoja, jotka piti saada helposti saataville. Eteläniemi A & E Oy:llä on ollut jo pitkään kotisivut, joten ne ovat tieosakkaiden luonnollinen väylä hakea tietoa. Lisäksi heidän kotisivuillaan on ollut paikallinen tiedostojen jako järjestelmä, joten näiden pohjalta oli helppo tehdä päätös, että tiedonjakoportaali rakennettaan kotisivujen yhteyteen.

Sivusto on toteutettu PHP-ohjelmointikielellä. JavaScriptiä on käytetty vähän luomaan interaktiivisuutta sivuille. Sivuston rakenne ja ulkoasu on luotu HTML-merkkaukieltä ja CSS-tyyliohjeita käyttäen. Kaikki tieto sivustoilla on tallennettu MySQL-tietokantoihin, mikä lisää sivuston ulottuvuuksia.

Ulkoasultaan sivustosta haluttiin selkeä ja näyttävä. Saimme ulkoasuun valmiina värin ja logon. Asiakkaan toiveena oli myös jonkin tasoinen kuva show sivuille, sen toteutimme. Muutoin saimme vapaat kädet ulkoasun ja sivuston rakenteen suhteen.

Eteläniemi A & E Oy:n kotisivuille haluttiin linkitys Facebook-sivulle.

Tutustu sivuihin
<
Niko
x
Chat ei ole auki
Chat ei ole juuri nyt avoinna. Jätä viesti alla olevalla lomakkeella, otan sinuun yhteyttä.