X
^
Sivustomme käytää runsaasti JavaScript-ohjelmointikieltä sivuston interaktiivisuuden lisäämiseksi. Selaimessasi ei ole JavaScript-tuki päällä, joten sivustomme ei toimi oikein. Suosittelemme, että kytket tuen päälle selaimesi asetuksista.
Referenssi

Referenssimme: TIKO kehitysosuuskunnan jäsenportaaliTIKO kehitysosuuskunnan jäsenportaali, toteutettu vuonna 2016.
TIKO kehitysosuuskunnan jäsenportaali, toteutettu vuonna 2016.


Toteutimme TIKO Kehitysosuuskunnan kotisivujen yhteyteen jäsenportaaliin. Jäsenportaali on integroitu sivustoon ja toimii näin saumattomasti yhteen sivuston kanssa, sekä tulevien järjestelmien kanssa. Järjestelmän on tarkoitus toimia olemassa olevien ja tulevien järjestelmäkokonaisuuksien "ohjauspaneelina" ja käynti-ikkunana. Järjestelmään toteutettiin seuraavia toimintokokonaisuuksia:

  • Kulkuväylä tuleviin järjestelmiin
  • Jäsenten hallinta
  • tikotie.fi sivuston sisällön hallinta
  • Tiedostojen jako jäsenille ja hallituksen kesken
  • Ajankohtaiset tiedotteet jäsenille ja niiden hallinta
  • Laskutus ja talouden hallinta
  • Massapostitus
  • Jäsenen omien tietojen hallinta


Saimme järjestelmästä karkean listan ominaisuuksia mitä siltä vaaditaan. Teimme näiden pohjalta arvion tarpeista ja ominaisuuksien laajudesta. Arvion jälkeen toiteutimme järjestelmän ja annoimme sen osuuskunnan hallituksen tutkittavaksi. Tutkinnan tuloksena saimme muutamia pieniä viilauksia, jotka sitten toteutimme. Kun järjestelmä oli valmis, syötimme asikkaan pyynnöstä olemassa olevien jäsenten tiedot järjestelmään.


Järjestelmän toiminnallisuus on toteutettu pääsäntöisesti JavaScript-ohjelmointikielellä, minkä ansiosta järjestelmästä tuli hyvin interaktiivinen ja jouheva käyttää. Taustaprosessit ja tietokanta käsittely jäi PHP-ohjelmointikielellä tehtyjen ohjelmapätkien vastuulle. Järjestelmän rakenne toteutettiin HTML-merkkauskielellä, ja ulkoasun tyylityksen hoiti CSS-tyyliohjeet.

<
Niko
x
Chat ei ole auki
Chat ei ole juuri nyt avoinna. Jätä viesti alla olevalla lomakkeella, otan sinuun yhteyttä.