X
^
Sivustomme käytää runsaasti JavaScript-ohjelmointikieltä sivuston interaktiivisuuden lisäämiseksi. Selaimessasi ei ole JavaScript-tuki päällä, joten sivustomme ei toimi oikein. Suosittelemme, että kytket tuen päälle selaimesi asetuksista.
Referenssi

Referenssimme: TIKO kehitysosuuskuntaTIKO kehitysosuuskunnan kotisivut, toteutettu vuonna 2016.
TIKO kehitysosuuskunnan kotisivut, toteutettu vuonna 2016.


TIKO kehitysosuuskunnalle toteutimme kotisivut kevällä 2016. Sivut palvelevat jäsenistöä, tieisännöitsijöitä ja yhteistyökumppaneita. Sivuston yhteyteen rakennettin jäsenportaali, joka kuuluu luokkaan 'Verkkopohjaiset järjestelmät', palvelemaan jäsenistöä ja auttamaan sivuston ylläpidossa. Teimme myös osuuskunnalle logon.

Sivusto on toteutettu PHP- ja JavaScript-ohjelmointikielillä. Lisäksi siinä on käytetty HTML-merkkauskieltä ja CSS-tyyliohjeita. Sivustolla tieto tallennetaan MySQL-tietokantoihin. Jäsen portaalista on iso osa toteutettu JavaScriptillä, mikä antaa järjestelmälle joustavuutta ja interaktiivisuutta.

Ulkoasultaan sivusto haluttiin yksinkertaiseksi ja selkeäksi. Värimaailmaksi sivustoon haluttiin jotain sinisävyä. Saimme siis lähes vapaat kädet sivuston ulkoasun suhteen.


Tutustu sivustoon
<
Niko
x
Chat ei ole auki
Chat ei ole juuri nyt avoinna. Jätä viesti alla olevalla lomakkeella, otan sinuun yhteyttä.