X
^
Sivustomme käytää runsaasti JavaScript-ohjelmointikieltä sivuston interaktiivisuuden lisäämiseksi. Selaimessasi ei ole JavaScript-tuki päällä, joten sivustomme ei toimi oikein. Suosittelemme, että kytket tuen päälle selaimesi asetuksista.
Referenssi

Referenssimme: TalkkarixTalkkarixin kotisivut, toteutettu vuonna 2015.
Talkkarixin kotisivut, toteutettu vuonna 2015.


Teimme Talkkarixille(Ohmix Oy) kotisivut marraskuussa 2015. Sivujen käyttäjiksi arvioitiin tieosakkaat ja tieisännöitsijät. Heidän kotisivujen yhteyteen loimme tiedostojen jako palvelun tieosakkaita varten.

Sivusto on toteutettu PHP-ohjelmointikielellä. JavaScriptiä on käytetty luomaan interaktiivisuutta sivuille. Sivuston rakenne ja tyylit on tehty HTML-merkkauskielellä ja CSS-tyyliohjeilla. Sivuston tiedot haetaan MySQL-tietokannoista.

Sivuston ulkoasun tuli olla selkeä ja tyylikäs. Ulkoasun toteutusta varten saimme ohjeeksi suuntaa antavan värimaailman sekä toiveen sivuston rakenteesta, loppu jäi meidän mietittäväksemme. Annettujen ohjeiden perusteella teimme esityksen, joka sitten hiottiin asiakkaan kanssa kohdilleen. Lisäksi asiakas halusi kuva shown sivuillensa.

Talkkarixille luotiin kotisivujen teon yhteydessä logo.

Tutustu sivustoon

<
Niko
x
Chat ei ole auki
Chat ei ole juuri nyt avoinna. Jätä viesti alla olevalla lomakkeella, otan sinuun yhteyttä.